keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

De ce să cumperi echipament prin
Sales-Machinery.ro?

Sales-Machinery.ro este următorul nivel de piață cu cele mai mari 12 industrii de echipamente grele, cum ar fi Transport, Agricultură, Echipamente de Constructii, Echipament Forestier, Echipament Depozit, Vehicule utilitare, Producție și Prelucrare, Ambarcatiuni, Mașinării de Aviație, Echipament de Camping, Mașinării Speciale și Piese de Schimb, incluzând 800 de categorii diferite de utilaje grele, prezentate în mod corespunzător după tip, reprezentate de 5.000 de producători importanți din diverse sectoare cu mașini de peste 70.000 de modele. Contactați vânzătorii din întreaga lume pentru a vă găsi echipamentul; Cont individual GRATUIT, împreună cu multe caracteristici potențiale și suport complet din partea Sales Machinery.

Buyer Services
account_circle

Este gratuit

Creați-vă contul GRATUIT la Sales Machinery. Postează 3 reclame GRATUITE. Un site web GRATUIT multilingv, cu mai mult de 12 limbi pentru confortul dumneavoastră.

keyboard_arrow_right
access_time

Economisiți timp

La Sales Machinery, puteți economisi timp la inspecțiile echipamentelor personale, ajungând la multe liste diferite din întreaga lume.

keyboard_arrow_right
verified_user

Lângă mine

Utilizați motorul de căutare Sales Machinery pentru a găsi dealeri de mașini și echipamente grele nu numai în întreaga lume, dar și în apropierea dvs.

De ce Sales Machinery?

Deoarece este ușor de utilizat

Deoarece bariera lingvistică nu este un factor, mașini de vizualizare în industriile
de icoane

Pentru că avem cele mai recente reclame

Pentru că nu încetăm să căutăm soluții la întrebările dvs.

Pentru că oferim funcționalități diferite

Pentru că știm că achiziționarea de echipamente este un moment special

Pentru că vă oferim posibilitatea de a vă conecta cu utilizatori cu interese similare

Pentru că știm să vă fie de folos

100x100

Este singurul motor de căutare de acest fel. Extrem de ușor de utilizat


Platforma Sales Machinery este ușor de utilizat de către orice utilizator care dorește să găsească utilaje / echipamente / vehicule / piese de schimb prin intermediul piețelor internaționale, am pus icoane în fiecare industrie majoră, în fiecare categorie de mașini, chiar și pe orice tip de mașină. Acest lucru te va face să te simți cât mai confortabil atunci când îți cauți următoarea ținută.

Caracteristicile individuale ale mașinii


O selecție largă de anunțuri care concurează cu succes cu mulți distribuitori, permițându-vă să alegeți mașina potrivită.

Știm ce conținut al mașinii este cel mai important. Chiar înainte de a face o revizuire completă a anunțului, vă arătăm cele mai importante informații din cartea de vizită a anunțului.

Pentru fiecare tip de mașină am stabilit caracteristicile corecte care sunt importante pentru mașină.

100x100
Filter Element
Filter Element
Filter Element

Rafinați-vă căutarea!


Acum puteți găsi și mai multă comoditate în motoarele noastre de căutare în care vă puteți filtra căutarea după marcă, model, an de fabricație și multe altele.

Motoare de căutare convenabile pentru căutare precisă după buget, greutate, anul de fabricație, marcă și model și / sau producător, continent și / sau țară. Pentru a satisface nevoile tale.

La utilaje de vânzări, vă puteți perfecționa căutarea la cele mai mici și mai importante detalii pentru fiecare tip de mașină individual.

Folosiți Sales Machinery pentru a găsi potrivirea perfectă pentru echipamentul necesar!

100x100

Platforma multilingva

Am creat o platformă multilingvă cu peste 12 limbi. Acum puteți comunica liber cu orice comerciant din lume. Puteți seta limba dvs. vorbită în mod implicit în profilul dvs.

100x100

Valute și indicatori

Un alt avantaj al platformei Sales Machinery este cele 32 de opțiuni valutare, astfel încât să puteți calcula cu ușurință sumele. Pentru confortul dvs., puteți utiliza atât sisteme de măsurare Imperial cât și metrice.

100x100

Anunț video

Am creat pentru dumneavoastră o platformă în care puteți verifica modul în care funcționează mașina pe care o căutați. Vânzătorul poate pune un videoclip în anunț și să audă cum funcționează motorul.

chat

Sistem de chat

Cu sistemul nostru de comunicare, puteți ajunge acum la vânzători din întreaga lume într-o clipă. Vom informa vânzătorul pe care îl scrieți chiar și atunci când acesta nu este online. Întotdeauna un răspuns rapid la întrebările dvs.

timer

Viteză

Am creat un motor de căutare cu o mare varietate de filtre doar pentru confortul dvs. Pentru că știm că timpul tău este valoros și ai nevoie de o platformă ușor de utilizat pentru căutările tale

beenhere

Verificare tehnică

Sales-Machinery.ro Vă invită să inspectați și să efectuați un audit complet al echipamentelor și utilajelor de care sunteți interesat în întreaga lume, prin servicii autorizate

phone_iphone

Vizualizare perfectă

Fiecare vânzător de la Sales Machinery poate încărca până la 15 imagini de înaltă rezoluție în anunț, astfel încât să puteți vizualiza utilajele și echipamentele în detaliu. Știm că acest lucru este important pentru tine.

library_add_check

Favorite

Ca utilizator înregistrat pe platforma Sales Machinery, vă oferim instrumentul pentru a salva listele preferate în interesul dvs., precum și revânzătorii a căror pagină de distribuție puteți vizualiza din listările lor.

sentiment_satisfied_alt

Prioritate

Vrem să știți că Sales Machinery nu primesc comision pentru tranzacții și vânzări. Principala noastră prioritate este satisfacția vizitatorilor noștri. Vă rugăm să ne spuneți dacă aveți dificultăți

Găsiți cel mai mic preț online!


Știm că costul mașinii / echipamentului este foarte important pentru dumneavoastră. Cumpărătorul dorește întotdeauna să facă o tranzacție la cel mai bun preț posibil. Credem că veți putea compara mai multe înregistrări internaționale la Vânzări Mașini pentru a atinge bugetul dvs.

Cu listări noi adăugate zilnic, puteți găsi cel mai mic preț de fiecare dată când vizitați Sales Machinery pentru o nouă căutare. Uneori avem reclame postate direct de furnizor sau de primul proprietar. Indiferent dacă căutați echipament folosit de înaltă calitate sau mașini noi. Veți putea compara prețurile majore ale mărcii într-o mare varietate de înregistrări.

Accesibilitate


Platforma de Sales Machinery este proiectată exclusiv pentru confortul clienților. Cercetările pe care le-am făcut ne-au arătat că cumpărătorii și vânzătorii ar dori să utilizeze această piață inovatoare de pe orice dispozitiv posibil.

Vă puteți bucura de timpul dvs. online, indiferent de preferințele dispozitivului. Platforma este disponibilă pe computerul de acasă, laptopul, tableta și telefonul inteligent. Garantăm vizualizare perfectă chiar și la o dimensiune mai mică a ecranului.

100x100
100x100

În curând


Echipa Sales Machinery este dornică să vă aducă mai multe funcționalități ale platformei. Am pregătit noi secțiuni, categorii, filtre și opțiuni. Scopul nostru este de a face vânzările de mașini piața preferată pentru utilaje și echipamente grele.
Comoditatea dvs. este esențială pentru noi. Ne îmbunătățim constant noi înșine și platforma noastră. O facem pentru tine.
De asemenea, credem că orice este posibil, deoarece lucrăm cu cei mai buni profesioniști pentru a ne sfătui ce altceva v-ar putea dori.

Alăturați-vă familiei a mii de cumpărători de succes prin Sales-Machinery.ro

Da! Creați-mi contul ACUM!