keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Termenii Serviciului

Termenii serviciului
Această pagină web reprezintă un document legal care servește ca Termenii și serviciile noastre și reglementează condițiile legale ale site-ului nostru web, http://www.Sales-machinery.com, subdomenii și orice aplicații web și mobile asociate ( colectiv, „site-ul web”), în calitate de deținut și operat de S- Machinery Ltd.
 
Termenii cu majuscule, dacă nu sunt definiți altfel, au semnificația specificată în secțiunea Definiții de mai jos. Acești Termeni de servicii, împreună cu Politica noastră de confidențialitate, orice acord de licență mobil și alte ghiduri postate pe site-ul nostru web, în ​​mod colectiv „Condiții legale”, constituie întregul și singurul acord dintre dvs. și S-Machinery Ltd și înlocuiesc toate celelalte acorduri, reprezentări, garanții și înțelegeri cu privire la site-ul nostru web și la obiectul conținut în acest document. Putem modifica Termenii legali în orice moment fără o notificare specifică pentru dumneavoastră. Ultimele copii ale Termenilor noștri legali vor fi postate pe site-ul nostru web și ar trebui să revizuiți toți Termenii legali înainte de a utiliza site-ul nostru. După publicarea oricărei revizuiri a Termenilor noștri legali, sunteți de acord să vă legați de orice astfel de modificări. Prin urmare, este important să revizuiți periodic Termenii noștri legali pentru a vă asigura că sunteți încă de acord cu aceștia.
Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni și condiții de utilizare a site-ului web, de toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricărei legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele conținute de acest site Web sunt protejate de legea aplicabilă a drepturilor de autor și a mărcilor comerciale.
Ultima actualizare a Termenilor și serviciilor noastre a fost postată pe 26 iunie 2019.
Definiții
Termenii „noi” sau „noi” sau „ai noștri” se referă la S- Machinery Ltd, proprietarul site-ului Web.
Un „Vizitator” este cineva care doar navighează pe site-ul nostru web, dar nu s-a înregistrat ca Membru.
Un „membru” este o persoană care s-a înregistrat la noi pentru a utiliza serviciul nostru.
„Serviciul” nostru reprezintă funcționalitățile și caracteristicile colective oferite membrilor site-ului nostru către site-ul nostru web.
Un „utilizator” este un identificator colectiv care se referă fie la un vizitator, fie la un membru.
Toate textele, informațiile, graficele, audio, video și datele oferite prin intermediul site-ului nostru web sunt cunoscute colectiv sub numele de „conținut”.
 
 
Utilizați licența
Permisiunea este acordată pentru a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) pe site-ul web al S-Machinery Ltd pentru vizualizare tranzitorie personală și non-comercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu și, în conformitate cu această licență, nu puteți:
modifica sau copia materialele;
utilizați materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică (comercială sau non-comercială);
încercați să decompilați sau să inversați orice software conținut pe site-ul web al S- Machinery Ltd;
înlăturați din materiale orice drepturi de autor sau alte notări proprii; sau
transferați materialele către o altă persoană sau „oglindește” materialele de pe orice alt server.
Această licență se încetează automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și pot fi încetate de S-Machinery Ltd în orice moment. După încetarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice materiale descărcate în posesia dvs., fie în format electronic sau tipărit.

 

Utilizări restricționate
Listarea produselor oferite pe site-ul web poate fi utilizată numai în scopuri legale de către utilizatorii site-ului. Nu puteți încadra sau utiliza tehnici de încadrare pentru a cuprinde vreun semn distinctiv, logo, imagine protejată de drepturi de autor sau cele mai multe detalii de proprietate (constând în imagini, text, aspect de pagină sau tip) ale S-Machinery Ltd fără acordul expres compus. Nu puteți utiliza nicio meta tag sau alt alt „text nevăzut” care utilizează numele sau mărcile comerciale ale S- Machinery Ltd fără acordul scris scris al S- Machinery Ltd. Sunteți de acord să nu oferiți sau să modificați niciun conținut găsit pe site-ul format din, cu toate acestea, nu se limitează la, numele utilizatorilor și conținutului, sau pentru a recrea, afișa, efectua în mod deschis, distribui sau utiliza în alt mod materialul, în orice mod pentru orice funcție publică, în legătură cu servicii sau produse care nu sunt cele ale S. - Machinery Ltd, într-un alt mod care este posibil să declanșeze confuzie în rândul consumatorilor, care disprețuiește sau provoacă S- Machinery Ltd sau autorizații săi, care diluează puterea proprietății rezidențiale a S- Machinery Ltd sau a licențiatorului sau care, în caz contrar, încalcă S-Machinery Drepturile de autor ale Ltd sau ale autorizatului licențiat. De asemenea, sunteți de acord să vă abțineți de a abuza de orice material care apare pe Site. Utilizarea Materialului pe orice alt site web sau într-un mediu de sistem computerizat în rețea pentru orice scop este interzisă. Orice cod pe care S- Machinery Ltd dezvoltă pentru a genera sau afișa orice Material din paginile care alcătuiesc site-ul Web este asigurat, de asemenea, prin drepturile de autor ale S- Machinery Ltd și nu puteți copia sau ajusta acest cod.
S- Machinery Ltd nu are nicio obligație să țină evidența oricăror produse publicate, transferate sau conectate la sau cu Site-ul. Dacă credeți că ceva de pe site-ul web încalcă aceste condiții, vă rugăm să ne contactați
Dacă este avertizat de un Utilizator cu privire la orice produse care se presupune că nu sunt conforme cu acești Termeni, S- Machinery Ltd ar putea, în unicul său discernământ, să exploreze acuzația și să-și dea seama dacă să întreprindă alte acțiuni sau să solicite eliminarea sau să scape de conținut. S- Machinery Ltd nu are nicio responsabilitate sau obligație față de persoane pentru eficiența sau neexecutarea acestor activități.
 
Comunicare electronică
Vă conectați electronic la noi când accesați site-ul Web sau ne trimiteți e-mailuri. Sunteți de acord să obțineți interacțiuni de la noi online. Ne vom conecta cu dvs. prin e-mail sau prin încărcarea notificărilor pe site. Sunteți de acord cu faptul că toate notificările contractului, divulgarea și alte alte comunicări pe care vi le furnizăm digital.Vă rugăm să rețineți orice cerințe legale ca aceste comunicări să fie în scris.
 
Contul tău
Dacă utilizați site-ul Web, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei și vă acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care se petrec sub contul și parola dvs. De asemenea, acceptați să nu dezvăluiți nicio informație de identificare personală, constând, fără a se limita la, nume și prenume, date de acreditare sau alte alte detalii cu caracter personal („Date cu caracter personal”) de pe Site. Dezvăluirea dvs. de date cu caracter personal pe site-ul web poate duce la încheierea imediată a contului. S- Machinery Ltd își rezervă în plus dreptul de a refuza serviciul, de a încheia conturile și de a elimina sau edita conținutul la unicul său discernământ.
S- Machinery Ltd nu garantează veridicitatea, precizia sau fiabilitatea conținutului de pe site, constând din date cu caracter personal. Fiecare persoană este responsabilă pentru actualizarea și modificarea informațiilor pertinente ale contului, atunci când este esențial pentru a păstra veridicitatea, precizia sau fiabilitatea detaliilor.
Recenzii, comentarii și alte materiale
Utilizatorii înregistrați ai site-ului web pot posta evaluări și observații ale unui produs și servicii achiziționate prin intermediul site-ului, atât timp cât Materialul nu este ilegal, profan, amenințător, defăimător, o invazie a vieții private, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau în alt mod dăunător pentru terți sau contestabil și nu include solicitări industriale, trimiteri în masă sau orice tip de „spam”. Nu puteți utiliza contul altui Utilizator pentru a înlocui un Utilizator sau o entitate sau înșela altfel în legătură cu originea opiniilor. S- Machinery Ltd își rezervă dreptul (oricum nu este obligat) să elimine sau să modifice un astfel de material, dar nu examinează în mod regulat materialele postate.
Dacă postați o evaluare sau trimiteți comentarii și dacă S-Machinery Ltd nu sugerează altfel, acordați S- Machinery Ltd un drept neexclusiv, fără drepturi, permanent, irevocabil și complet sublicențial de a utiliza, recrea, modifica, regla, elibera, echivalează, creează lucrări derivate din, distribuie și ecranează astfel de conținut în întreaga lume, în orice suport. Dacă acordați S- Machinery Ltd și sublicențiale dreptul de a vă folosi numele în legătură cu un astfel de Material. Reprezentați și solicitați să dețineți sau să controlați altfel toate drepturile asupra conținutului pe care îl postați; că conținutul este precis; folosirea conținutului pe care îl furnizați nu încalcă această politică și nu va provoca vătămarea nimănui sau entității; pe care îl veți despăgubi S-Machinery Ltd pentru toate revendicările rezultate din conținutul pe care îl furnizați. S- Machinery Ltd are dreptul, dar nu angajamentul de a edita și de a urmări sau elimina orice sarcină sau material. S- Machinery Ltd nu își asumă nicio obligație și nu își asumă nicio răspundere pentru niciun conținut publicat de dvs. sau de oricare alt terț.
Conformarea legală
Sunteți de acord să respectați toate legile, statutele, ordonanțele și reglementările interne și internaționale aplicabile cu privire la utilizarea site-ului nostru web. S- Machinery Ltd își rezervă dreptul de a investiga plângeri sau încălcări raportate ale Termenilor noștri legali și de a lua orice măsură pe care o considerăm adecvată, inclusiv, dar fără a se limita la anularea contului dvs. membru, raportarea oricărei activități ilegale suspectate către oficialii de ordine, autoritățile de reglementare sau alte terți și dezvăluirea oricăror informații necesare sau adecvate pentru astfel de persoane sau entități referitoare la profilul dvs., adrese de e-mail, istoricul de utilizare, materiale postate, adrese IP și informații despre trafic, așa cum este permis în Politica noastră de confidențialitate.
 
Proprietate intelectuală
Website-ul nostru poate conține mărci de marcă sau mărci de servicii, precum și cele ale filialelor noastre sau ale altor companii, sub formă de cuvinte, grafică și logo-uri. Utilizarea site-ului nostru Web nu constituie niciun drept sau licență pentru a utiliza astfel de mărci / mărci de serviciu, fără permisiunea prealabilă în scris a proprietarului mărcii / mărcii de servicii corespunzătoare. Website-ul nostru este, de asemenea, protejat în conformitate cu legile internaționale privind copyright-ul. Copierea, redistribuirea, utilizarea sau publicarea de către dvs. a oricărei porțiuni a site-ului nostru web este strict interzisă. Utilizarea dvs. de site-ul nostru web nu vă acordă drepturi de proprietate de niciun fel pe site-ul nostru.
 
Revizuiri și Errata
Materialele care apar pe site-ul web al S-Machinery Ltd ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. S- Machinery Ltd nu garantează că niciunul dintre materialele de pe site-ul său web nu este corect, complet sau actual. S- Machinery Ltd poate efectua modificări ale materialelor conținute pe site-ul său Web în orice moment, fără notificare prealabilă. S- Machinery Ltd nu se angajează totuși să actualizeze materialele.
act de renunțare
Materialele de pe site-ul web al S- Machinery Ltd sunt furnizate „așa cum este” S- Machinery Ltd nu oferă nicio garanție, exprimată sau implicită și, prin aceasta, renunță și neagă toate celelalte garanții, inclusiv fără limitare, garanții implicite sau condiții de comerciabilitate, fitness pentru o anumită un scop sau o încălcare a proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor. Mai mult, S- Machinery Ltd nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său de internet sau în legătură cu alte materiale sau pe site-uri legate de acest site. Site-ul Web servește ca loc de desfășurare a persoanelor fizice pentru a achiziționa servicii sau produse distincte. Nici S- Machinery Ltd, nici site-ul Web nu au control asupra calității sau fitnessului pentru o anumită funcție a unui produs. De asemenea, S- Machinery Ltd nu are control asupra acurateții, fiabilității, exhaustivității sau actualității detaliilor transmise de utilizator și nu oferă niciun fel de reprezentări sau garanții cu privire la informațiile de pe Site.
 
site-ul web și toate detaliile, conținutul, materialele, produsele (inclusiv aplicația software) și serviciile enumerate sau puse la dispoziția dvs. prin intermediul acestui site sunt furnizate de către std Machinery, în baza „așa cum este” și „la fel de disponibilă”, dacă nu altfel specificat în scris. s- machinery ltd nu oferă nicio reprezentare sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la funcționarea acestui site web sau informațiile, materialele, produsele (inclusiv software-ul) sau serviciile enumerate sau puse la dispoziția dvs. prin intermediul acestui site, cu excepția cazului în care se face altfel a subliniat în scris. sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. de acest site este pe propriul dvs. risc.
Site-ul web și toate detaliile, conținutul, materialele, produsele (inclusiv aplicația software) și serviciile enumerate sau puse la dispoziția dvs. prin intermediul acestui site sunt furnizate de S-Machinery ltd în mod „așa cum este” și „la fel de disponibil”, cu excepția cazului în care altfel specificat în scris. S- Machinery ltd nu oferă nicio reprezentare sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, despre funcționarea acestui site sau despre informațiile, materialele, produsele (inclusiv software-ul) sau serviciile enumerate sau puse la dispoziția dvs. prin intermediul acestui site, cu excepția cazului în care se face altfel a subliniat în scris. sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. de acest site este pe propriul dvs. risc.
în măsura completă permisă de legislația aplicabilă, S- Mashini LTD renunță la toate garanțiile, exprese sau implicite, inclusiv, fără a se limita la, garanții implicite de comerciabilitate și fitness fizic pentru un anumit scop. s- machinery ltd nu garantează faptul că acest site web; detalii, conținut, materiale, produse (inclusiv aplicație software) sau servicii constau în sau de altfel puse la dispoziție prin intermediul site-ului; serverele sale; sau e-mail-urile trimise de la s-machinery ltd sunt fără virusuri sau alte elemente dăunătoare. s- utilaje ltd nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune care rezultă din utilizarea site-ului web sau din orice detalii, conținut, materiale, produse (inclusiv aplicația software) sau serviciile enumerate sau puse la dispoziția dvs. cu acest site, inclusiv, dar fără a se limita la daune directe, indirecte, incidentale, punitive și consecințiale, cu excepția cazului în care se indică altfel în scris. în niciun scenariu, responsabilitatea std de la mașini s-ar dezvolta de la sau în legătură cu site-ul sau utilizarea site-ului dvs., în ciuda motivului pentru acțiune (fie că este de acord, nu se va încălca garanția de serviciu sau altfel), va depăși 100 USD.
 
Website-ul nostru poate conține legături către site-uri web ale unor terți. Aceste legături sunt furnizate numai ca o comoditate pentru dumneavoastră. Prin conectarea la aceste site-uri web, nu creăm sau nu avem o afiliere sau sponsorizăm astfel de site-uri terțe. Includerea legăturilor în site-ul nostru web nu constituie nici o aprobare, garanție, garanție sau recomandare a unor astfel de site-uri terțe. S- Machinery Ltd nu are control asupra documentelor legale și a practicilor de confidențialitate ale site-urilor web ale terților; ca atare, accesați orice astfel de site-uri web terțe pe propriul dvs. risc.
 
Condițiile site-ului Modificări ale serviciului
S- Machinery Ltd poate revizui acești Termeni și condiții pentru site-ul său Web în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală a acestor Termeni și condiții de utilizare.
 
Legea guvernantă
Orice cerere referitoare la site-ul web al S-Machinery Ltd va fi reglementată de legile EU, fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi, iar Dvs. sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă și cu sediul în astfel de instanțe.
 
Despăgubire
Acceptați să apărați, să despăgubiți și să dețineți în siguranță S- Machinery Ltd, afiliații săi și ofițerii, directorii, agenții și lucrătorii corespunzători, împotriva și împotriva oricăror pretenții, acțiuni sau cerințe, inclusiv fără limitare cheltuielile legale, contabile și ale altor furnizori. , afirmând sau rezultând din (i) orice Conținut din cele mai multe materiale pe care le oferiți site-ului, (ii) utilizarea dvs. de orice conținut sau (iii) încălcarea dvs. a termenilor acestor termeni. S- Machinery Ltd vă va anunța prompt despre orice cerere, potrivire sau caz.
 
Termeni generali
Condițiile noastre legale vor fi tratate ca și cum ar fi fost executate și executate în EU și vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile EU, fără a ține cont de principiile conflictului de drept. În plus, sunteți de acord să vă prezentați la jurisdicția personală și la locul de desfășurare a acestor instanțe. Orice cauză de acțiune de către dvs. cu privire la site-ul nostru web trebuie să fie instituită în termen de un (1) an de la apariția cauzei acțiunii sau să fie renunțată definitiv și interzisă. În cazul în care vreo parte din Termenii noștri legali este considerată nulă sau neaplicabilă, acea porțiune va fi interpretată în concordanță cu legislația aplicabilă, iar porțiunile rămase rămân în vigoare și efect. În măsura în care orice conținut din site-ul nostru web intră în conflict sau este în contradicție cu Termenii noștri legali, Termenii noștri legali vor avea prioritate. Nerespectarea oricărei prevederi a Termenilor noștri legali nu va fi considerată renunțare la o astfel de prevedere și nici dreptul la aplicarea acestei dispoziții. Drepturile S-Machinery Ltd în condițiile noastre legale vor supraviețui încetării Termenilor noștri legali.