keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Informații de Facturare

Modalități de plată / TVA / Credite în Sales Machinery


Pentru comoditatea dvs. Sales Machinery oferă două metode de plată în platforma noastră, pentru ca plățile să fie mai rapide și mai economisite.

Metoda de plată Pal Pal:

După ce selectați planul de abonare și apăsați butonul Upgrade, se va deschide o pagină de comandă pentru dvs., acolo puteți găsi numele și descrierea serviciului ales. Mai jos trebuie să introduceți datele facturii, după care faceți clic pe butonul Comanda acum, se va deschide o nouă pagină, unde trebuie să faceți clic pe butonul PayPal, acolo puteți continua cu plata. Odată ce vom primi plata, planul de abonament ales de dvs. va fi activ.

 

Metoda de plată prin transfer bancar:

În cazul în care doriți să plătiți pentru reînnoirea sau modernizarea prin metoda de transfer bancar, mai întâi trebuie să alegeți un plan de abonament, apoi introduceți datele facturii pe pagina Comenzii și apăsați butonul Comanda acum. Se va deschide o nouă pagină unde puteți vedea numărul comenzii dvs., suma pe care trebuie să o transferați și detaliile bancare Sales Machinery. De asemenea, vă puteți descărca factura, făcând clic pe butonul Imprimare. Apoi, trebuie să continuați cu plata. Odată ce vom primi plata, planul de abonament ales de dvs. va fi activ.

 

Ce este un număr de identificare TVA?

Cunoscut ca număr de înregistrare TVA (taxa pe valoarea adăugată), acesta este numărul unic care identifică o persoană impozabilă (o afacere) sau o persoană juridică neimpozabilă care este înregistrată pentru TVA.

Toate companiile înregistrate cu TVA, o parte din UE nu vor fi percepute cu TVA. Toate companiile care înregistrează TVA vor fi supuse unui control pentru a stabili actualitatea numerelor de TVA. Persoanelor din UE vor percepe TVA la comanda.

Când un vânzător este înregistrat cu detalii despre companie în platforma noastră, acesta trebuie să introducă în avans numărul său de TVA în sistem (pentru a putea fi aprobat), înainte de a comanda un pachet sau de a continua plata. În acest fel, va putea vedea suma de plată fără TVA, înainte de a plăti.

Țările cu taxa pe valoarea adăugată (TVA) pentru companii și persoane private:

Pentru toate țările europene care nu fac parte din UE, TVA va fi adăugată după cum urmează: Albania, Andorra, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Orașul Vaticanului, Islanda, Liechtenstein, Moldova, Monaco, Norvegia, Rusia, San Marino, Macedonia de Nord, Turcia, Serbia, Ucraina, Muntenegru, Elveția.

Se va adăuga TVA în țările din America de Nord și de Sud, Australia și Noua Zeelandă, toate țările din Asia și Africa.

 

credite

Un credit este un mijloc de plată pentru a posta anunțurile și a cumpăra opțiuni de vizibilitate.

Puteți utiliza credite numai pentru a publica anunțuri și pentru a cumpăra opțiuni promoționale. Creditele nu sunt schimbabile sau rambursabile.

Creditele achiziționate vă permit să economisiți timp la publicarea anunțurilor, deoarece nu trebuie să introduceți detaliile bancare.

Creditele sunt valabile un an de la data achiziției.

Cum să cumperi un pachet de credite?

Puteți cumpăra un pachet de credit atunci când postați un anunț sau făcând clic pe profilul dvs.> Abonament / Credite / Comenzi> Credite> Comandă

Faceți clic aici pentru a cumpăra un pachet de credite

 

Cum plătesc anunțul meu clasificat?

După ce ați postat anunțurile, puteți plăti prin card de debit prin intermediul interfeței de plată online sau Paypal.

Dacă ați cumpărat credite, acesta va fi direct dedus din coș.

Pentru plăți recurente (pentru un abonament), puteți plăti prin transfer bancar direct, PayPal sau Credite.

 

Nu mi-am primit factura

Din considerente de mediu, nu mai trimiteți facturi prin poștă. Când o factură este disponibilă, o trimitem prin e-mail. Aveți posibilitatea să introduceți o altă adresă de e-mail, decât cea pe care o utilizați ca autentificare, pentru a primi facturile electronice.

Puteți găsi toate facturile în contul dvs. de utilizator (vi s-ar putea solicita să vă conectați mai întâi) apoi faceți clic pe Profilul meu> Abonament / Credite / Comenzi> Comenzi.

 

Care este codul de securitate bancar?

Când plătiți online, banca dvs. poate solicita acest cod pentru a vă proteja datele și tranzacțiile bancare. Dacă nu cunoașteți acest cod de securitate, vă recomandăm să contactați banca.