keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Termeni si Conditii


Bine ați venit la S-Machinery Ltd („Serviciul”). Următorii Termeni de utilizare se aplică atunci când vizualizați sau utilizați Serviciul situat la: http://www.Sales-machinery.ro Vă rugăm să consultați cu atenție următorii termeni. Accesând sau utilizând Serviciul, semnificați acordul dvs. cu acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, nu puteți accesa sau utiliza serviciul.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE:

Compania respectă confidențialitatea utilizatorilor serviciilor sale. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a companiei care explică modul în care colectăm, folosim și dezvăluim informații referitoare la confidențialitatea dvs. Când accesați sau utilizați Serviciul, semnificați acordul dvs. pentru această Politică de confidențialitate.

 

ÎNREGISTRARE: REGULI PENTRU CONDUCTUL UTILIZATOR ȘI UTILIZAREA „SERVICIULUI”

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă înregistra și utiliza serviciul.

Dacă sunteți un utilizator care se înscrie la Serviciu, va crea un cont personalizat, care include un nume de utilizator unic și o parolă pentru a accesa Serviciul și pentru a primi mesaje de la Companie. Sunteți de acord să ne informați imediat despre orice utilizare neautorizată a parolei și / sau a contului dvs. Compania nu va fi responsabilă pentru nicio datorie, pierderi sau daune care rezultă din utilizarea neautorizată a numelui de membru, a parolei și / sau a contului dumneavoastră.

 

Înregistrare (individuală) - Activarea unui profil necesită aprobare prin confirmarea unui link din e-mailul dvs., trimis la prima introducere a informațiilor de contact. Numai după confirmarea de către utilizator, contul este validat.

Înregistrare (persoană juridică) - Fiecare dealer va primi un apel telefonic de la administratorul nostru în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare pentru confirmare și verificare. În cazul unui contact ratat în timpul unui apel telefonic periodic, SM are dreptul să închidă contul.

CONTUL UTILIZATORULUI INACTIV:

Dacă nu aveți dreptul la o rambursare a creditului, ne rezervăm drepturile de a încheia și șterge contul dvs. gratuit dacă nu v-ați autentificat în contul dvs. pentru o perioadă mai mare de 12 (douăsprezece) luni. Drept urmare, relația dvs. contractuală cu noi va fi anulată și nu veți mai putea utiliza contul șters. Vom șterge contul după o notificare preliminară de 30 (treizeci) de zile de la adresa de e-mail specificată în timpul înregistrării, permițându-vă să indicați că doriți să continuați să utilizați contul. Dreptul nostru la Erasure vă va lăsa neafectat de dreptul dvs. de a vă reînregistrați cu un cont gratuit dacă doriți să utilizați serviciul nostru în viitor

RESTRICȚII DE UTILIZARE:

Permisiunea dvs. de a utiliza Site-ul este condiționată de următoarele restricții de utilizare și restricții de conduită: Sunteți de acord că nu veți în niciun caz:

• publicați orice informație care este abuzivă, amenințătoare, obscenă, defăimătoare, calomnioasă sau rasială, sexuală, religioasă sau de altfel obiectabilă și jignitoare;

• să folosească serviciul în orice scop ilegal sau în promovarea activităților ilegale;

• încercarea sau hărțuirea, abuzul sau vătămarea unei alte persoane sau grupuri;

• utilizați contul altui utilizator fără permisiune;

• furnizați informații false sau inexacte atunci când înregistrați un cont;

• să intervină sau să încerce să interfereze cu buna funcționare a Serviciului;

• să utilizeze automat orice sistem sau să ia măsuri pe care considerăm că le impunem sau să impunem potențial o sarcină nerezonabilă sau disproporționat de mare pe serverele sau infrastructura noastră de rețea;

• ocolim orice antet de excludere a robotului sau alte măsuri pe care le luăm pentru a restricționa accesul la Serviciul sau la software-ul, tehnologia sau dispozitivul obișnuit pentru a zgâria, păianjen sau crawlează Serviciul sau recolta sau manipulat;

• sau publică sau face link către conținut rău intenționat destinat să deterioreze sau să perturbe browserul sau computerul altui utilizator.

 

RESTRICȚII DE POSTARE ȘI DE CONDUCERE:

Când creați propriul dvs. cont personalizat, este posibil să puteți furniza („Conținut utilizator”). Sunteți singurul responsabil pentru Conținutul utilizatorului pe care îl postați, încărcați, faceți legătura sau faceți altfel disponibil prin intermediul serviciului. Sunteți de acord că acționăm doar ca o conductă pasivă pentru distribuirea și publicarea online a conținutului dvs. de utilizator. Cu toate acestea, compania își rezervă dreptul de a elimina orice conținut al utilizatorului din serviciu, la discreția sa.

Următoarele reguli se referă la Conținutul utilizatorului. Prin transmiterea și trimiterea oricărui conținut utilizator în timpul utilizării Serviciului, sunteți de acord după cum urmează:

Sunteți singurul responsabil pentru contul dvs. și pentru activitatea care se întâmplă când v-ați conectat la sau în timp ce utilizați contul dvs.;

Nu veți posta informații rău intenționate, false sau inexacte;

Nu veți trimite conținut protejat de drepturi de autor sau care face obiectul unor drepturi de proprietate ale unei terțe părți, inclusiv confidențialitate, publicitate, secret comercial etc., cu excepția cazului în care sunteți proprietarul unor astfel de drepturi sau aveți permisiunea corespunzătoare a proprietarului lor legal pentru a trimite un astfel de conținut;

Prin prezenta, afirmați că avem dreptul de a determina dacă oricare dintre trimiterile dvs. de conținut ale utilizatorului sunt adecvate și respectă acești Termeni și condiții, eliminați și / sau toate trimiterile dvs. și vă încheiați contul cu sau fără o notificare prealabilă.

Înțelegeți și sunteți de acord că orice răspundere, pierdere sau pagubă care apare ca urmare a utilizării oricărui conținut al utilizatorului pe care îl puneți la dispoziție sau pe care îl accesați prin utilizarea serviciului dvs. este numai responsabilitatea dvs.

Compania nu este responsabilă pentru nicio afișare publică sau utilizarea necorespunzătoare a Conținutului dvs. de utilizator. Compania nu poate și nu poate pre-ecraniza sau monitoriza tot conținutul utilizatorului. Cu toate acestea, la discreția noastră, noi sau tehnologia pe care o folosim, vă putem monitoriza și / sau înregistra interacțiunile dvs. cu Serviciul.

RESTRICȚIA ȘI ÎNCETAREA SERVICIULUI

 

Recunoașteți și sunteți de acord că SM poate stabili limite din când în când în ceea ce privește utilizarea Serviciului, inclusiv numărul maxim de zile în care conținutul va fi menținut de către Serviciu, numărul și dimensiunea maximă a publicațiilor, e-mailurile. , mesaje sau alt conținut care poate fi transmis sau stocat de către Serviciu și frecvența cu care puteți accesa Serviciul sau portalul de anunțuri. Dvs. recunoașteți și sunteți de acord că SM nu este responsabilă pentru ștergerea sau neinstalarea conținutului menținut sau livrat prin portalul de publicitate sau Serviciul. Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că SM își rezervă dreptul în orice moment de a modifica sau de a încheia Serviciul (sau orice parte a acestuia) cu sau fără o notificare prealabilă și că SM nu va fi răspunzător pentru dvs. sau față de terți pentru nici o astfel de schimbare, suspendare sau încetarea Serviciului.

 

SM poate furniza o versiune tradusă în limba engleză a T&C în toate limbile, listată în platformă, dacă este necesar. Înțelegeți și sunteți de acord că orice traducere a termenilor în alte limbi poate fi oferită numai pentru comoditatea dvs. și că versiunea în engleză reglementează termenii relației dvs. cu SM. În plus, dacă există discrepanțe între versiunea în limba engleză a termenilor și orice traducere, varianta engleză a termenilor prevalează.

SERVICIUL RAPID DE UTILIZATOR:

Întrebările și întrebările utilizatorilor cu privire la diferite probleme sunt comunicate de către SM cât mai curând posibil. Puteți trimite întrebările dvs. pe portalul web și în câteva zile, la întrebarea dvs. vă veți răspunde.

 

DECLAMAREA CONȚINUTULUI ONLINE

Opiniile, sfaturile, declarațiile, ofertele sau alte informații sau conținuturi puse la dispoziție prin intermediul Serviciului, dar nu direct de către companie, sunt cele ale autorilor respectivi și nu ar trebui să fie neapărat invocate. Acești autori sunt singuri responsabili pentru un astfel de conținut. Compania nu garantează acuratețea, completitudinea sau utilitatea oricăror informații privind Serviciul și nici Compania nu adoptă, nici nu aprobă, nici Compania nu este responsabilă pentru acuratețea sau fiabilitatea oricăror opinii, sfaturi sau declarații făcute de alte părți decât compania. Compania nu își asumă nici o responsabilitate și nu își asumă nicio răspundere pentru niciun Conținut al utilizatorului pe care tu sau orice alt utilizator sau terțe părți sau le transmite Serviciului. În niciun caz, Compania nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daună care rezultă din încrederea oricui pe informații sau alt conținut postat pe Serviciu sau transmise utilizatorilor. Deși Compania se străduiește să aplice acești Termeni de utilizare, puteți fi expus la Conținutul utilizatorului care este inexact sau obiectabil. Compania își rezervă dreptul, dar nu are nicio obligație, de a monitoriza materialele postate în zonele publice ale serviciului sau de a limita sau refuza accesul unui utilizator la Serviciu sau de a lua alte măsuri adecvate în cazul în care un utilizator încalcă acești Termeni de utilizare sau angajează orice activitate care încalcă drepturile oricărei persoane sau entități sau pe care le considerăm ilegale, jignitoare, abuzive, dăunătoare sau dăunătoare. Compania va avea dreptul de a elimina orice material care, în opinia sa, încalcă sau se presupune că încalcă legea sau prezentul acord sau care ar putea fi ofensator sau care ar putea încălca drepturile, dăuna sau amenința siguranța utilizatorilor. sau altele. Utilizarea neautorizată poate duce la urmărirea penală și / sau civilă în condițiile legii. Dacă sunteți conștienți de utilizarea necorespunzătoare a Serviciului nostru, vă rugăm să ne contactați la http://www.Sales-machinery.ro

OPȚIUNI DE PROMOVARE

Prin publicarea unui anunț prin „serviciul” nostru, sunteți de acord că acesta poate fi afișat pe alte site-uri web deținute de SM sau site-uri locale, portaluri publicitare și / sau platforme și reprezentați că relația dintre dvs. și proprietarul unor astfel de alte site-uri web, publicitate portalurile și / sau platformele sunt guvernate de termenii de utilizare și de politicile terțului în cauză. În orice tranzacții către SM prin sistemul PayPal sau entități similare, nu suntem responsabili pentru niciun fel de fonduri trimise. SM nu va fi implicat în astfel de tranzacții. Cu aceste GT recunoașteți și sunteți de acord că SM nu este în afară de astfel de tranzacții, nu are control asupra vreunui element al acestor tranzacții și nu este responsabil pentru nicio parte în legătură cu aceste tranzacții. La plata oricărui canal din contul companiei, vi se va emite o factură și TVA suplimentar, dacă este necesar.

 

Stare „Premium” - cu costuri suplimentare pentru aperiod, valabil 10 (zece) zile.

 „Stare de vârf” - cu un cost suplimentar pentru o perioadă valabilă 30 (treizeci) zile.

Publicați anunțuri fără costuri suplimentare de până la 3 (trei) buc cu status activ.

 

Pentru a fi înregistrat ca utilizator în portalul de publicitate este complet gratuit. Utilizând „serviciul”, veți vedea înregistrări, puteți contacta vânzătorii sau puteți trimite întrebări. Publicarea de reclame individuale sau bannere în portalul de publicitate și prin „serviciul” este un serviciu suplimentar în SM. Taxele percepute pentru reclamele publicate se stabilesc în conformitate cu lista de prețuri curente. Dacă nu este convenit altfel, publicarea unei reclame depinde întotdeauna de plata în avans a taxei pentru reclama respectivă. Anunțurile sunt plătite întotdeauna prin transfer bancar. Nicio reclamă nu va fi publicată până când nu va fi achitată integral. Clientii contractuali care ofera vehicule grele (folosite) si / sau masini vor primi facturi in conformitate cu listele de preturi sau cu acordul clientului.

 

Orice taxe plătite în temeiul prezentului acord nu vor fi rambursate în cazul în care orice conținut este eliminat din „serviciu” pentru încălcarea acestor condiții sau orice alt motiv care nu este sub controlul SM. În plus, sumele pentru limita și creditele neutilizate nu sunt rambursabile.

 

În cazul plății în avans a unui pachet și dacă este nevoie de un plan de actualizare, va exista posibilitatea de a-l actualiza cu un nivel mai mare, se va păstra suma valorii originale.

SM este un portal de publicitate și acționează ca un loc care să permită tuturor utilizatorilor care respectă acești termeni și condiții să ofere, să vândă, să cumpere și să închirieze vehicule și mașini grele publicate pe platforma de publicitate. SM nu este responsabil pentru starea sau originea echipamentului și nu acceptă nicio garanție sau post-garanție a mărfii. Acceptând aceste T&C, declarați că utilizați Serviciul și platforma de publicitate pe propriul dvs. risc și responsabilitate. SM nu primește un comision de la vânzarea sau închirierea niciunei dintre anunțurile publicate, nu are control asupra vreunei etape a negocierilor inițiale până la finalizarea tranzacției și, în acest sens, nu își asumă nicio responsabilitate pentru corectitudinea și fidelizarea cumpărătorilor sau vânzătorilor.

Recunoașteți și sunteți de acord că SM nu este responsabil pentru interacțiunile dvs. cu organizații și / sau persoane din portalul de publicitate sau prin intermediul Serviciului. Orice plată și livrare de bunuri și servicii și orice alte condiții de garanție sau reprezentări referitoare la orice interacțiune pe care o puteți avea cu alte organizații și / sau persoane sunt exclusiv între dvs. și aceste organizații și / sau persoane. Sunteți de acord și recunoașteți că SM nu este responsabil pentru nicio pierdere sau pagubă care rezultă din astfel de tranzacții sau interacțiuni. În cazul în care aveți o dispută cu unul sau mai mulți utilizatori, eliberați SM, angajații săi, agenții și reprezentanții de orice reclamație.

 

SM vă oferă un drept limitat, temporar, neexclusiv de a accesa și utiliza Serviciul pentru uz personal. Această licență, prevăzută aici, nu include reclame sau referințe la liste de listări, cum ar fi case de vânzare, muncă, servicii sau furnizori de servicii pentru a clasifica listele sau a redirecționa către alte site-uri concurente. Dreptul de a utiliza Serviciul nu vă permite să utilizați pagina dvs. de publicitate sau să oferiți hyperlink-uri către alte pagini de materiale, altele decât publicarea echipamentelor folosite în cadrul Serviciului (de exemplu, pentru utilizare în bloguri personale sau în alte medii online personale sau publice) , precum și site-uri web concurente). SM poate limita numărul de postări afișate pe platformă sau vă poate bloca profilul de anunț. Utilizarea Serviciului în afara domeniului de aplicare a permisiunilor de acces specificate în acești termeni încetează imediat orice permisiune sau licență acordată în prezentul document. Pentru colectarea, agregarea, copierea, duplicarea, afișarea sau utilizarea datelor despre serviciu sau orice conținut furnizat prin intermediul Serviciului în alte scopuri (inclusiv în scopuri comerciale) neprecizate aici, trebuie mai întâi să obțineți permisiunea de la SM.

 

LINKURI CU ALTE SITIURI ȘI / SAU MATERIALE

Ca parte a Serviciului, Compania vă poate furniza legături convenabile către site-urile web ale terților („Site-uri terțe”), precum și conținut sau elemente aparținând sau provenind de la terți („Aplicații terțe, software” sau conținut ”). Aceste link-uri sunt oferite ca amabilitate pentru abonații Serviciului. Compania nu are control asupra site-urilor terțe și aplicațiilor terțe, software sau conținut sau promoțiile, materialele, informațiile, bunurile sau serviciile disponibile pe aceste site-uri terțe sau aplicații terțe, software sau conținut. Astfel de site-uri terțe și aplicații terțe, software sau conținut nu sunt cercetate, monitorizate sau verificate pentru exactitate, potrivire sau completitate de către companie, iar Compania nu este responsabilă pentru niciun site de terțe părți accesat prin intermediul site-ului sau prin orice aplicații terțe. , Software sau Conținut postat pe, disponibil prin intermediul sau instalat de pe Site, inclusiv conținutul, acuratețea, ofensiva, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici sau conținute în site-urile terților sau în aplicațiile terțe, software sau conținut. Includerea, legarea la sau a permite utilizarea sau instalarea oricărui site terț sau a oricărei aplicații, software sau conținut terțe nu implică aprobarea sau aprobarea acestora de către companie. Dacă decideți să părăsiți site-ul și să accesați site-urile terțe părți sau să utilizați sau să instalați orice aplicații, software sau conținut terțe, faceți acest lucru pe propriul risc și ar trebui să fiți conștienți că termenii și politicile noastre nu mai guvernează.

Ar trebui să revizuiți termenii și politicile aplicabile, inclusiv confidențialitatea și practicile de colectare a datelor, a oricărui site către care navigați de pe Site sau referitoare la orice aplicații pe care le utilizați sau le instalați de pe site.

 

DREPTURILE DE DREPT DE COPYRIGHT ȘI AGENTUL DE COPYRIGHT

(a) Încetarea conturilor de încălcări repetate. Compania respectă drepturile de proprietate intelectuală ale altora și solicită utilizatorilor să facă la fel. Compania a adoptat și implementat o politică care prevede încetarea în circumstanțele adecvate a utilizatorilor Serviciului care sunt încălcători repetiți, Compania poate înceta accesul pentru participanții sau utilizatorii cărora li se găsește în mod repetat să furnizeze sau să posteze conținut terț protejat fără drepturi necesare și permisiuni.

(b) Avize de decolare. Dacă sunteți un proprietar de drepturi de autor sau un agent al acestuia și credeți, cu bună credință, că orice material furnizat pe Serviciu încalcă drepturile de autor, puteți trimite o notificare în conformitate cu trimiterea următoarelor informații în scris agentului de drept de autor desemnat al Companiei la S-Machinery Ltd:

1. Data notificării dvs.;

2. Semnătura fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat;

3. O descriere a operei protejate prin drepturi de autor a fost încălcată sau, dacă mai multe opere protejate de drepturi de autor pe un singur site online sunt recuperate printr-o singură notificare, o listă reprezentativă a acestor lucrări pe acel site;

4. O descriere a materialului despre care se pretinde că încalcă sau face obiectul unei activități care încalcă și a informațiilor suficiente pentru a ne putea localiza o astfel de muncă;

5. Informații suficient de rezonabile pentru a permite furnizorului de servicii să vă contacteze, cum ar fi o adresă, un număr de telefon și / sau o adresă de e-mail;

6. O declarație conform căreia aveți o credință de bună credință că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agentul său sau legea; și

7. O declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub pedeapsa de sperjur,, sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat. (c) Contrazisuri. Dacă credeți că Conținutul dvs. de utilizator care a fost eliminat de pe Site nu încalcă sau dacă aveți autorizația proprietarului dreptului de autor, agentul proprietarului drepturilor de autor sau în conformitate cu legea, pentru a posta și utiliza conținutul în Conținutul utilizatorului. , puteți trimite un cont-notificare care conține următoarele informații agentului nostru de copyright folosind informațiile de contact expuse mai sus:

1. Semnătura dvs. fizică sau electronică;

2. O descriere a conținutului care a fost eliminat și locația în care a apărut conținutul înainte de a fi eliminat;

3. O declarație conform căreia sunteți de bună credință că conținutul a fost eliminat ca urmare a unei greșeli sau a unei identificări greșite a conținutului;

4. Numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail, o declarație conform căreia sunteți de acord cu legile EU și o declarație conform căreia veți accepta notificarea procesului de la persoana care a furnizat notificarea presupusei încălcări.

În cazul în care un agent de drept de autor al companiei primește o notificare contrară, Compania poate trimite o copie a notificării de notificare către partea reclamantă inițială, informând persoana respectivă că poate restabili conținutul eliminat în 10 zile lucrătoare. Cu excepția cazului în care proprietarul dreptului de autor depune o acțiune prin care se solicită o ordine judecătorească împotriva furnizorului de conținut, membru sau utilizator, conținutul eliminat poate (la discreția Companiei) să fie repus pe Site în 10 până la 14 zile lucrătoare sau mai mult după primirea contranotificării.

Grant de licență

Prin postarea oricărui Conținut al utilizatorului prin intermediul Serviciului, acordați în mod expres, și reprezentați și garantați că aveți dreptul de a acorda, companiei, o licență fără drept de drept, sub licențial, transferabil, perpetuu, irevocabil, neexclusiv, la nivel mondial pentru utilizați, reproduceți, modificați, publicați, listați informațiile cu privire la, editați, traduceți, distribuiți, efectuați public, afișați în mod public și realizați lucrări derivate din tot conținutul utilizatorului și numele, vocea și / sau asemănarea dvs. conținute în conținutul dvs. de utilizator, dacă este cazul, integral sau distribuit și sub orice formă, suporturi sau tehnologii, cunoscute sau dezvoltate ulterior, pentru utilizare în legătură cu Serviciul.

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că noi și autorizații noștri păstrăm dreptul de proprietate asupra tuturor drepturilor de proprietate intelectuală de orice fel legate de Serviciu, inclusiv drepturile de autor aplicabile, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate. Alte denumiri de produse și de afaceri menționate pe Serviciu pot fi mărci comerciale ale proprietarilor respectivi. Ne rezervăm toate drepturile care nu vă sunt acordate în mod expres în baza prezentului acord.

 

E-MAIL NU POT FI UTILIZAT PENTRU A FURNIZA AVIZUL

Comunicările efectuate prin intermediul sistemului de e-mail și de mesagerie al Serviciului nu vor constitui o notificare legală pentru Companie sau pentru oricare dintre ofițerii, angajații, agenții sau reprezentanții acesteia în orice situație în care notificarea către Companie este solicitată prin contract sau prin orice lege sau regulament.

 

UTILIZATOR CONSENT PENTRU A PRIMI COMUNICĂRI ÎN FORMA ELECTRONICĂ

În scopuri contractuale, (a) consimțiți să primiți comunicări de la Companie într-un formular electronic prin adresa de e-mail pe care ați trimis-o; și (b) sunt de acord cu faptul că toți Termenii de utilizare, acordurile, notificările, prezentările și alte comunicări pe care Compania vi le oferă în mod electronic satisfac orice cerință legală pe care aceste comunicări le-ar satisface dacă ar fi în scris. Cele de mai sus nu vă afectează drepturile.

De asemenea, putem folosi adresa dvs. de e-mail pentru a vă trimite alte mesaje, inclusiv informații despre companie și oferte speciale. Puteți renunța la un astfel de e-mail schimbând setările contului dvs. sau trimitând un e-mail către S-Machinery Ltd. Renunțarea vă poate împiedica să primiți mesaje cu privire la Companie sau Oferte speciale.

GARANȚIE

Serviciul este furnizat „așa cum este”, fără garanție de niciun fel. Fără a limita cele de mai sus, compania nu își exprimă în mod expres toate garanțiile, fie că sunt exprese, implicite sau legale, privind serviciul, inclusiv fără limitare orice garanție de comerciabilitate, fitness pentru un anumit scop, titlu, securitate, acuratețe și neîndeplinirea obligațiilor. Fără a limita cele de mai sus, compania nu oferă nicio garanție sau reprezentare că accesul sau operarea serviciului va fi neîntrerupt sau fără erori. vă asumați întreaga responsabilitate și riscul de pierdere care rezultă din descărcarea și / sau utilizarea fișierelor, informațiilor, conținutului sau a altor materiale obținute din serviciu. unele jurisdicții limitează sau nu permit renunțarea la garanție, astfel încât este posibil ca această prevedere să nu se aplice dvs.

 

LIMITAREA DAUNELOR; ELIBERARE

în măsura permisă de legea aplicabilă, în niciun caz compania, filialele, directorii sau angajații acesteia, sau licențiatorii sau partenerii săi nu pot fi responsabili pentru orice pierdere de profit, utilizare sau date sau pentru orice incidente, indirecte. , cu toate acestea, rezultă din daune speciale, consecințiale sau exemplare

(a) utilizarea, dezvăluirea sau afișarea conținutului utilizatorului;

(b) utilizarea dvs. sau incapacitatea de a utiliza serviciul;

(c) serviciul în general sau software-ul sau sistemele care pun la dispoziție serviciul; sau

(d) orice alte interacțiuni cu compania sau cu orice alt utilizator al serviciului, indiferent dacă se bazează pe garanție, contract, infracțiune (inclusiv neglijență) sau orice altă teorie legală și dacă compania a fost sau nu informată despre posibilitatea unei astfel de daune și chiar dacă se constată că un remediu prezentat aici nu a reușit scopul său esențial. unele jurisdicții limitează sau nu permit exonerarea de răspundere, prin urmare este posibil ca această prevedere să nu se aplice dvs. Dacă aveți o dispută cu unul sau mai mulți utilizatori sau un comerciant al unui produs sau serviciu pe care îl examinați folosind Serviciul, ne eliberați (și ofițerii noștri, directorii, agenții, filialele, întreprinderile comune și angajații) de cereri, cereri și daune (efectiv și consecvent) de orice fel și natură, cunoscute și necunoscute, care apar din sau în orice fel legate de astfel de dispute.

MODIFICAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

Putem modifica aceste Condiții de utilizare în orice moment și vom actualiza acești Termeni de utilizare în cazul unor astfel de modificări. Este responsabilitatea dvs. exclusivă de a verifica Site-ul din când în când pentru a vizualiza orice astfel de modificări ale Acordului. Dacă continuați să utilizați Site-ul, semnificați acordul dvs. pentru revizuirile acestor Termeni de utilizare. Cu toate acestea, vă vom anunța modificările materiale ale condițiilor, prin publicarea unei notificări pe pagina noastră de pornire și / sau prin trimiterea unui e-mail la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o la înregistrare. Din acest motiv suplimentar, ar trebui să vă păstrați informațiile de contact și de profil actualizate. Orice modificare a acestor Termeni sau renunțarea la drepturile Societății de mai jos nu vor fi valabile sau eficace decât într-un acord scris care poartă semnătura fizică a unui agent al Companiei. Nici o pretinsă renunțare sau modificare a prezentului Acord de către Societate prin comunicații telefonice sau prin e-mail nu este valabilă.

CONDIȚII SUPLIMENTARE DE PLATĂ ȘI UTILIZARE

Utilizatorul nu poate depăși numărul maxim permis de anunțuri conform contractului său. În cazul în care depășiți limita din pachetul dvs., SM vă va anunța imediat și veți primi o ofertă cu o cantitate adecvată. În cazul în care oferta nu răspunde nevoilor dvs., o puteți solicita. Serviciile SM emit imediat o factură la activarea contului și trebuie plătite înainte de publicarea inventarului. Facturile vor fi trimise lunar de la data începerii contractului.

În cazul în care nu plătiți comanda solicitată în termen de treizeci (30) de zile, comanda va fi anulată. În cazul plății după perioada specificată, suma va fi calculată numai dacă nu există diferențe în lista de prețuri a SM. În caz contrar, se poate percepe o taxă suplimentară sau o rambursare la anularea comenzii. După perioada minimă de contract de trei luni, acordul dvs. va fi reînnoit automat pentru perioada convenită inițial. Aveți dreptul de a rezilia contractul în conformitate cu această clauză.

 

SM își rezervă dreptul de a modifica taxele în orice moment după notificarea prealabilă. Aveți dreptul de a rezilia contractul în conformitate cu această clauză. Contractul poate fi reziliat de către ambele părți în scris după o perioadă de preaviz de treizeci de zile. Plata tuturor serviciilor utilizate și acceptate până la data încetării este obligatorie.

TERMENI GENERALI

Dacă orice parte a acestui acord este considerată nulă sau neaplicabilă, acea porțiune a acordului va fi interpretată în concordanță cu legislația aplicabilă. Porțiunile rămase vor rămâne în vigoare și efect. Orice nerespectare din partea Companiei a punerii în aplicare a oricărei prevederi a prezentului acord nu va fi considerată o renunțare la dreptul nostru de a aplica această prevedere. Drepturile noastre în baza prezentului acord vor supraviețui oricărei rezilieri a acestui acord.

Sunteți de acord că orice cauză de acțiune legată sau care rezultă din relația dvs. cu Compania trebuie să înceapă în UN UN an după ce se produce cauza acțiunii. În caz contrar, o astfel de cauză de acțiune este blocată definitiv. Acești Termeni de utilizare și utilizarea site-ului dvs. sunt reglementate de legile EU fără a ține cont de dispozițiile privind conflictul de legi. Compania poate atribui sau delega acești Termeni de serviciu și / sau Politica de confidențialitate a companiei, integral sau parțial, oricărei persoane sau entități în orice moment, cu sau fără consimțământul dumneavoastră. Nu puteți să atribuiți sau să delegați niciun drept sau obligație în conformitate cu Termenii de serviciu sau politica de confidențialitate fără consimțământul prealabil al Companiei și nici o atribuire și delegare neautorizate de către dvs. este nulă. recunoașteți că ați citit acești termeni de utilizare, înțelegeți termenii de utilizare și veți fi obligați de acești termeni și condiții. recunoașteți în continuare că acești termeni de utilizare împreună cu politica de confidențialitate de la http: // www.sales-machinery.com reprezintă declarația completă și exclusivă a acordului dintre noi și că înlocuiește orice propunere sau acord prealabil oral sau scris, și orice alte comunicări între noi referitoare la obiectul prezentului acord.