keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Găsiți clienți noi! Începe să vinzi astăzi!

Sales-Machinery.ro este piața internațională de nivel următor pentru vânzătorii de mașini și echipamente grele. Ca utilizator înregistrat, veți primi întreaga gamă de instrumente pe care le-am creat doar pentru nevoile dvs. de afaceri.
Atingeți milioane de cumpărători potențiali din întreaga lume pe piața inovatoare de Sales Machinery, susținute de un marketing internațional puternic.

Dealer Services

Puteți întreba ...

Cum să rămân conectat la potențialii mei clienți?

Cum îmi pot îmbunătăți și multiplica vânzările?

Cum să ajungi la cumpărătorii adevărați?

Unde trebuie să fac publicitate inventarului meu de mașini grele?

Care este cea mai bună piață?

Unde să aflați despre noile tendințe și nevoile utilizatorilor?

Cum să angajezi un public imens de cumpărători cu interese diferite?

Cum să optimizez căutările utilizatorilor pentru a-mi găsi echipamentul?

De ce Sales-Machinery.ro?

100x100

Platforma lingvistică multy

Puteți adăuga informații / descriere la toate anunțurile dvs. Toate informațiile din profilul dvs. cu privire la limbile pe care le vorbiți și le înțelegeți.
Puteți seta în mod implicit limba profilului, detaliile metrice sau moneda dvs.

100x100

Valori și valori

Un alt lucru minunat despre platforma Sales Machinery este cele 32 de opțiuni valutare corespunzătoare țării dvs., din nou, puteți să o setați în mod implicit în contul dvs. Acest lucru face foarte ușor să calculați prețurile, indiferent unde vă aflați.

100x100

Videoclipuri la anunțurile dvs.

Prezentați inventarul dvs. cu video și captați atenția cumpărătorului instantaneu! Posibilitatea de a posta fișier video GRATUIT. Pentru confortul dvs. puteți încărca fișierul video direct de pe telefonul inteligent sau tableta.

100x100

Garantie

Știm, cât de important este să arătați potențialilor clienți dacă mașina / echipamentul / vehiculul / piesele de schimb au garanție - distribuitor sau garanție din fabrică. Îl veți găsi ca semn în cartea de vizită a anunțului.

100x100

Imagini de înaltă calitate

Știm cât de importante sunt detaliile pentru potențialii dvs. clienți, acesta este motivul pentru care am construit o platformă în care puteți încărca până la 15 fotografii de înaltă calitate, astfel încât clienții să poată mări și să aibă o viziune reală asupra echipamentului pe care îl vindeți.

100x100

Anunț similar

Pentru comoditatea dvs., am creat un instrument uimitor pentru copierea sau publicarea unui anunț similar, în special pentru cei care aveți multe anunțuri.
Alte avantaje pe care le aveți sunt butonul de promovare, activarea / dezactivarea anunțului, vizualizarea, editarea și ștergerea anunțului.

100x100

Filtru ușor de utilizat.

Din nou pentru comoditatea dvs., am creat un filtru foarte ușor de utilizat. Obțineți filtrele potrivite după selecția dvs. de Industrie, categorie și subcategorie. Motoarele de căutare convenabile, unde vă puteți perfecționa căutarea până la cele mai mici detalii.

Opțiuni de planuri de abonament

Fiecare dintre clienții noștri este valoros, înțelegem că aveți nevoi diferite în ceea ce privește volumele de afaceri; acesta este motivul pentru care vă oferim 4 planuri de abonament diferite, plus o opțiune pentru un plan individual. Puteți chiar alege între 3 perioade de validare diferite 3, 6 sau 12 luni cu un procent diferit de reducere inclus.

START
25reclame

 • Până la 15 imagini de înaltă rezoluție
 • Videoclipuri la anunțurile dvs.
 • Sistem de chat
 • 60 credite disponibile / perioada de 12 luni
Începe acum
MAXIMA
50reclame

 • Până la 15 imagini de înaltă rezoluție
 • Videoclipuri la anunțurile dvs.
 • Sistem de chat
 • 120 de credite disponibile / perioada de 12 luni
Începe acum
ULTRA
100reclame

 • Până la 15 imagini de înaltă rezoluție
 • Videoclipuri la anunțurile dvs.
 • Sistem de chat
 • 180 de credite disponibile / perioadă de 12 luni
Începe acum
EXTRA
250reclame

 • Până la 15 imagini de înaltă rezoluție
 • Videoclipuri la anunțurile dvs.
 • Sistem de chat
 • 240 de credite disponibile / perioadă de 12 luni
Începe acum

CUMPĂRĂ PLAN INDIVIDUAL

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu găsiți planul pentru care afacerea dvs. se potrivește cel mai bine.

Transformă-ți contul SM într-o conductă de vânzări!

chat

Sistem de chat online

Creșteți vânzările și rezolvați problemele clienților într-un flash. Vei putea să te conectezi mai bine cu clienții și să-ți creezi încrederea. Și această încredere îți va alimenta afacerea în timp.

timer

Rapid și convenabil

Cu Perfect Dashboard, întreținerea anunțurilor dvs. devine mai ușoară ca niciodată. Una dintre cele mai bune tablouri de bord din industria mașinilor grele create vreodată.

mobile_friendly

Mobil optimizat

Înțelegerea importanței optimizării mobile . În această societate modernă avansată din punct de vedere tehnologic, o reclamă mobilă este optimă

playlist_add_check

Import XML

Profitați de funcția automată de import pentru toate listările și inventarul dvs. de pe site-ul dvs. web direct la profilul dvs. de la Sales-Machinery.ro. Furnizați-ne un fișier XML al inventarului dvs. de pe site-ul dvs. web sau baza de date de inventar, iar echipa noastră va actualiza anunțurile dvs. automat pe Vânzări. Am creat această caracteristică pentru a vă economisi timp prețios.

attach_money

Anunțuri optimizate

Vom face reclamă echipamentului dvs., cum ar fi echipamentul nostru, vom analiza lista de vânzări a mașinilor, echipamentelor, camioanelor sau remorcii, de parcă ar fi lista noastră de vânzare. Vom fi dedicați pentru a face reclame și pe piețele locale. Vei deveni parte a noastră și vom deveni parte a ta, pentru că credem că suntem mai puternici împreună.

sentiment_satisfied_alt

A sustine?

Avem mai mult de 15 ani de experiență în comerțul de mașini și echipamente specializate și facem tot posibilul pentru a vă sprijini afacerea! Vă dorim ca partener în platforma noastră, nu ca client. Vrem să vă simțiți cât mai confortabil în platforma noastră. Vă putem garanta echipa de experți în Sales Machinery vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru volume mai mari de vânzare.

Alăturați-vă Sales-Machinery.ro și ajunge la mii de cumpărători potențiali!

Atrageți mai mulți clienți pentru mașinile și echipamentele dvs. Enumerați-vă anunțurile pe cele mai populare piețe din lume, toate din Sales-Machinery.ro

Promovați sau evidențiați anunțurile dvs. în rezultatele căutării și ieșiți în evidență din concurență. Reclamăm

în multe țări și anunțurile dvs. vor fi publicate peste tot în lume în diferite limbi

Puteți avea banner-ul dvs. pe fiecare pagină dorită, puteți găsi mai multe informații despre dimensiunea și costul reclamei banner-ului pe pagina noastră Reclama în Sales Machinery .

Pagina de publicitate a vânzătorului
Vă oferim posibilitatea de a posta propriile dvs. reclame, promoții, bannere, timp de lucru, lista completă cu toate anunțurile dvs. și din nou butonul de filtrare, astfel încât clientul să-și poată continua căutarea în pagina dvs., secțiunea de evaluare, urmăriți comentariile clientului dvs., adăugați informații suplimentare, cum ar fi mai multe locații, limbi vorbite suplimentare etc. Aveți posibilitatea să descrieți în detalii compania dvs., să adăugați și fotografii și video.

100x100

Sistem de chat online


Timpul înseamnă bani, de aceea am dezvoltat o conexiune perfectă de comunicare între toți utilizatorii înregistrați în Mașini de vânzare.

Sistemul nostru de comunicare este creat pentru o conexiune instantanee, ușor de utilizat, cu posibilitatea de a primi cereri și de a răspunde imediat potențialului dvs. client. Știm că multe dintre solicitările dvs. obișnuite sunt situate într-o casetă SPAM și puteți rata o afacere, prost pentru afacerea dvs. În sistemul nostru de chat clienții dvs. sunt anunțați când sunteți online / offline. În cazul în care nu sunteți online în platforma noastră, vă vom notifica prin e-mail, când cineva vă trimite o solicitare. Sales Machinery vă sfătuiesc să acordați mai multă atenție stării dvs. (online / offline), deoarece după cercetarea noastră, statisticile arată rezultatul mult mai pozitiv cu privire la solicitările potențiale ale clienților atunci când dealerul este online.

Avantajele chatului: vedeți informații despre anunțul pe care îl scrie clientul, detaliile cumpărătorului. Aveți un istoric complet de comunicări și credem că vă va ajuta pentru vânzări mai rapide. Prin intermediul sistemului de chat puteți, de asemenea, să trimiteți fișiere, imagini sau alte documente, mult mai bine decât să scrieți și să primiți mesaje.

100x100

De ce Sales Machinery sunt bine organizate pentru utilizarea dealerilor?


Pentru că aici puteți:
 • Contactați fiecare utilizator înregistrat a văzut anunțul dvs.
 • Statistici despre câți oameni deschid anunțul, câți clicuri pentru a vă vedea numărul de telefon, câți au fost interesați să vă vadă adresele, câți oameni își adaugă anunțurile la preferatele lor, precum și istoricul solicitărilor.
 • În pagina dvs. de publicitate a dealerilor, puteți urmări numărul de vizitatori ca statistici, din nou, puteți contacta orice utilizator care a vizitat pagina dvs. și câte persoane au adăugat pagina dvs. de dealer ca dealer preferat

Transformă-ți contul SM într-o conductă de vânzări!

Atrageți mai mulți clienți pentru mașinile și echipamentele dvs. Enumerați-vă anunțurile pe cele mai populare piețe din lume, toate din Sales-Machinery.ro Promovați sau evidențiați anunțurile dvs. în rezultatele căutării și ieșiți în evidență din concurență Pentru a vă promova compania pe piața inovatoare de mașini de vânzare, vă oferim o posibilitate pentru a plasa un banner publicitar, aferent industriei, categoriei, utilajului sau tipului aparatului pe care îl oferiți. Puteți avea bannerul dvs. pe fiecare pagină dorită, puteți găsi mai multe informații despre dimensiunea și costul reclamei banner-ului pe pagina noastră Reclama în Sales Machinery.

Logoul companiei

Anunțuri premium

Utilizați ocazia pentru a promova și evidenția anunțurile dvs. în topul rezultatelor căutării și pentru a spori vizibilitatea folosind opțiunea sponsorizată Premium.

keyboard_arrow_right
Logoul companiei

Anunțuri de top

Anunțurile sponsorizate de top vă oferă opțiunea de a evidenția anunțurile în rezultatele căutării și veți ieși în evidență din concurență.

keyboard_arrow_right
Logoul companiei

Anunțuri banner

Creșteți-vă prezența în fața a mii de cumpărători potențiali din întreaga lume cu Sales-Machinery.ro!

Caracteristici individuale ale mașinii

Spre deosebire de site-urile obișnuite de vânzări Sales Machinery sunt foarte specializate în anunțurile pentru vânzarea de utilaje grele, echipamente și camioane.

Din acest motiv, fiecare anunț are o caracteristică individuală în funcție de categorie și tipul mașinii. Atât la postarea, cât și la previzualizarea acestora.

Platforma noastră oferă un mecanism conceput pentru publicitate direcționată pentru fiecare mașină în fața a mii de cumpărători potențiali!

Capacitate rezervor (L) 14000
Capacitate cutie m 3 6 m 3
Tip cabină XL
Tip cabină Topline
Greutate de operare 22000 (kg)
100x100

Managerul dvs. de cont PERSONAL

Credem că puterea companiei noastre se află în capacitatea noastră de a comunica cu clienții noștri.


Vom rămâne aproape de tine, sprijinindu-te dacă ai nevoie. Există administratori cu experiență în Sales Machinery, care cunosc excelent piețele celor 12 mari industrii grele din lume. Știm unde, când și ce să fac reclamă. Fiecare țară are preferințe de căutare diferite, știm unde să îndreptăm exact fiecare echipament / mașină, tot felul de camioane și remorci, accesorii și piese de schimb.

In curand


Suntem foarte mândri să vă prezentăm piața Sales Machinery a produselor, dar încă lucrăm la ea. Pentru a-l actualiza și pentru a deveni și mai convenabil să-l utilizați.
Avem de gând să adăugăm funcții noi, ușor și confortabile de utilizat și de la dvs. și cumpărători.
În noua categorie pe care urmează să o deschidem, credem că veți găsi și mai mulți clienți. Acesta este motivul pentru care abia așteptăm să vă prezentăm noile secțiuni din platformă.

100x100

Alăturați-vă familiei de mii de dealeri de succes
care vând prin intermediul Sales-Machinery.ro

DA! Creați-mi contul ACUM!