keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Top 10 mărci de buldoexcavatoare

Title picture
Excavatoarele sunt disponibile în toate formele și dimensiunile, deși într-o siluetă similară și sunt unul dintre cele mai populare și versatile echipamente.
 
Buldoexcavatoarele tipice pot părea asemănătoare atunci când sunt parcate cot la cot, dar merită fiecare bănuț cheltuit, deoarece aceste mașini funcționale sunt atotputernice. Nu puteți cumpăra un buldoexcavator folosit care funcționează doar marți și joi, aveți nevoie de unul pe care vă puteți baza.
 
Pentru ochiul netratat, poate fi dificil să distingi JCB de Deere, dar în comerț este ca și cum ai compara roșiile cu castraveți - doar cu mai multă pasiune venită de la fanii mașinii.
 
Deci, care sunt primele 10 mărci de buldoexcavatoare de care trebuie să aveți grijă atunci când achiziționați un echipament de construcții nou sau folosit?
 
1. JCB
Vom începe cu regele necontestat al buldoexcavatorului JCB.
 
Pentru mulți, JCB se referă la lumea încărcătorului, iar prin marca excelentă creată de schema de culori galben-negru, buldoexcavatorul este doar unul dintre numeroasele produse de construcție pe care compania le are de oferit.
 
Dacă sunteți în căutarea unei buldoexcavatoare noi sau folosite, JCB ar trebui să fie întotdeauna punctul de plecare - căutarea unei buldoexcavatoare JCB 3CX folosite va produce întotdeauna rezultate grozave. Sunt incredibil de fiabile, incredibil de versatile și arată, de asemenea, grozav - nu este nimic de plăcut.
 
Există un motiv pentru care JCB este un favorit universal.
 
2. Caterpillar
Foarte aproape, și anume cel de-al doilea din lumea buldoexcavatorului vine Caterpillar sau abreviat CAT.
 
După JCB, CAT este cea mai populară alegere a mașinilor de construcții din lume și există un motiv bun pentru acest lucru. Este confuz că Caterpillar a ales aceleași culori galbene și negre pentru a-și reprezenta mașinile, dar sunt întotdeauna caracterizate de un aspect ușor subtil.
 
Un buldoexcavator Caterpillar nou sau folosit este complementul perfect al oricărui parc de echipamente pentru construcții și nu te va lăsa niciodată în pericol atât timp cât este proprietatea ta.
 
Nu este ușor să câștigi o reputație bună în această industrie, iar primii doi de pe lista noastră merită foarte bine locurile lor.
 
3. Komatsu
Komatsu este pe lista noastră, introducând pe lista noastră primele mărci japoneze.
 
Compania este renumită pentru că a fabricat o serie de utilaje de construcții incredibile, inclusiv WB140. Moștenirea japoneză se reflectă în proiectarea echipamentelor cu o inginerie incredibilă, ambalată în dimensiuni mici.
 
Mașina nu este tocmai în vârful preferințelor publice atunci când vine vorba de alegerea celui mai înalt brand de excavator, dar dacă sunteți în căutarea unui vehicul de construcție mic sau nou, folosit, nu există mult mai bine pe piață.
4. CAZ
Producând pentru prima dată motoare cu aburi în 1876, echipamentele de construcții CASE s-au dezvoltat într-un ritm rapid, formând în cele din urmă compania pe care o cunoaștem astăzi.
 
Echipamentele de construcții construite în SUA sunt disponibile la nivel mondial cu un buldoexcavator CASE 580N, unul dintre cele mai populare produse din gamă. Nu este de mirare că mii de oameni caută comparații între excavatorul JCB și buldoexcavatorul CASE.
 
 
Exact ceea ce vă așteptați de la CASE, și spiritul și calitatea americană sunt implantate în ADN-ul fiecărei buldoexcavatoare. Sunt produse pe care le puteți folosi, abuz și pe care vă bazați fără să vă faceți griji pentru materiale proaste sau piese de inginerie.
5. New Holland
Fondată în 1895 în Pennsylvania, New Holland Agriculture vine ca un alt brand de top, producând o serie de mașini incredibile din fabrică.
 
Deținută recent de CNH Industrial, cu sediul în Londra, New Holland Excavators este una dintre cele mai bune din afaceri. Identificate prin aspectul său îmbrăcat cu aplicarea liberală a componentelor negre, buldoexcavatoarele sunt unele dintre cele mai căutate în afaceri.
 
Dar asta nu înseamnă că sunt doar echipamente cu aspect bun, ci au o inginerie incredibilă care face un produs incredibil de atractiv.
6. John Deere
John Deere este un clasic de cult care este recunoscut în toată lumea și cu orice, de la tractoare și combine la buldoexcavatoare fabricate, există câte ceva pentru fiecare colecție.
 
Pe scurt, indiferent dacă alegeți un echipament John Deere nou sau folosit, este puțin probabil să fiți dezamăgiți. Da, este posibil să fie puțin mai frumos, dar calitatea vine cu un preț și nu poți pune preț la calitate.
 
7. Fiat Hitachi
La unul dintre puținele excavatoare care nu se încadrează în schema tipică a culorilor negru și galben, aceasta este portocala strălucitoare Fiat Hitachi.
 
Cele două companii care lucrează împreună sunt unul dintre parteneriatele surprinzătoare din lumea construcțiilor, dar acest lucru nu este o dezamăgire. Cu tehnologie și inginerie japoneză combinate cu flerul italian, veți avea un loc de muncă portocaliu strălucitor pentru fiecare sezon.
 
8. Terex
Producătorul mondial american Terex este una dintre cele mai bune mărci care nu ar trebui excluse din nicio listă.
 
Excavatoarele albe, negre și roșii sunt unele dintre cele mai bune care provin din America și cu un brand care amintește de un dinozaur gigant, aceasta este o temă transmisă asupra echipamentelor pe care le produc.
 
Nu uitați să consultați Terex când căutați cele mai bune excavatoare noi și folosite.
 
9. Volvo
Producător de vehicule sigure Uber, Volvo își continuă reputația în industria mașinilor de construcții cu o colecție de mașini incredibile.
 
Cu buldoexcavatorul BL170, printre multe alte iterații, Volvo s-a poziționat ca un nume de încredere în industrie. O întreprindere incredibilă din partea producătorului auto.
 
Nu putem obține suficient din munca gigantului suedez.
 
10. Hidromek
Similar cu tractoarele de ploaie decât echipamentele de construcții, buldoexcavatorul Hidromek este una dintre cele mai noi piețe de pe piață.
 
Fondată în 1978, compania din Turcia a trecut de la forță la forță în ultimele decenii, producând o colecție excelentă de mașini de construcție care să rivalizeze cu JCB și Caterpillar.
 
Pot fi noi, dar merită cu siguranță să verificați atunci când căutați un buldoexcavator nou sau folosit.


arrow_back_iosÎnapoi

Anunțuri legate de articol Vezi Toate

JCB 2CX Italy
JCB 2CX

2012
Diesel
3 385 M.H.

Europe, Italy

13 200 EUR Fără Tva
VOLVO BL71 Italy
VOLVO BL71

2008
Diesel
2 909 M.H.

Europe, Italy

16 000 EUR Fără Tva
JCB 1CX Portugal
JCB 1CX

2005
Diesel
1 500 M.H.

Europe, Portugal

20 500 EUR Fără Tva
EUROCOMACH E245 Poland
EUROCOMACH E245

2020
Diesel

Europe, Poland

47 081 EUR Fără Tva