keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Parts Machinery Plus - lider mondial în furnizarea de piese de schimb

Title picture

Parts Machinery Plus este lider mondial în furnizarea de piese de schimb pentru mărcile JCB, CATERPILLAR, KOMATSU, CASE, NEW HOLLAND, VOLVO, LIEBHERR, MANITOU, MASEY FERGUSON, PERKINS, HIDROMEK, BOBCAT, JOHN DEERE cu prețuri excelente garanție.

PMP oferă o mare varietate de piese de schimb pentru utilaje pentru construcții și agricole, precum și piese de schimb pentru motostivuitoare și motoare. Serviciul de înaltă calitate este garantat atât în ​​bazele lor din Europa, cât și în depozitul recent deschis în Sofia, Bulgaria. O gamă largă de piese OEM pentru excavatoare, buldoexcavatoare, mini excavatoare, tractoare, buldozere, încărcătoare telescopice, role și multe altele. precum și piese de schimb originale și alternative pentru utilaje pentru construcții și agricole, cu garanție internațională inclusă.

Parts Machinery Plus este un partener al mii de companii de piese de schimb. PMP va avea grijă să vă furnizeze piese de schimb necesare pentru utilaje de construcții, cum ar fi excavatoare, încărcătoare, buldozere, piese de schimb pentru mașini agricole, cum ar fi tractoare, combine, mașini de nutret, piese de schimb pentru echipamente de depozitare, cum ar fi stivuitoare, camioane pe gaz, camioane electrice, piese de schimb piese pentru camioane, basculante, remorci.

Pe site-ul „PMP” veți găsi o secțiune pentru vânzarea mașinilor folosite. Dacă doriți să cumpărați o mașină de construcție second-hand, cu garanție și transport asigurat, mașini uzate care au trecut de o inspecție tehnică de către reprezentantul mărcii, „Parts Machinery Plus” vă va oferi cele mai bune posibile de pe piață, conform bugetului dumneavoastră.

În „Parts Machinery Plus” se bazează pe relațiile pe termen lung cu clientul, cu succes mai mult de 15 ani. Aveți încredere în specialiștii lor instruiți pentru a găsi piesele de schimb potrivite atât pentru mașina dvs., cât și pentru mașina folosită, în conformitate cu cerințele dvs. rapid și corect. Aceasta face parte din formula cu care „PMP” câștigă încrederea a numeroși clienți internaționali din toate industriile, care îi recomandă fără ezitare.

Accesați Piese Mașini Plus:https://pmp.bg/arrow_back_iosÎnapoi