keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Istoria DAF și Iveco - camioane de încredere din nord și sud

Title picture
DAF
 
1957-1959
În primele zile, DAF a instalat motoare pe benzină și diesel de la Hercules și Perkins, dar în 1957, compania Eindhoven a proiectat și produs primul
Motoare DAF. DAF a modernizat motorul diesel DD575 cu un turbocompresor, ceea ce a fost o altă realizare.
 
1973
DAF a fost primul producător care a introdus răcirea cu aer turbo de încărcare. Tehnologia a fost dezvoltată inițial pentru a satisface cerințele pentru performanțe mai mari ale motorului și consum redus de combustibil, dar s-a dovedit, de asemenea, indispensabilă pentru realizarea emisiilor de eșapament mai curate.
 
80
DAF a lansat ATi, Advanced Turbo Intercooling, care, prin perfecționarea suplimentară a tehnologiei de injecție și îmbunătățirea eficienței, a făcut posibilă creșterea în continuare a performanței și a eficienței.
 
Iveco
 
În 1974, Fiat a devenit acționarul majoritar la Magirus Deutz, un producător german de autobuze, camioane și echipamente de combatere a incendiilor. Anul următor a fost nașterea IVECO, când Fiat Veicoli Industriali și-a fuzionat propriile mărci și a achiziționat sub o singură entitate și și-a luat numele de la inițialele Corporației Vehiculelor Industriale pe care le-a fondat. În 1978, IVECO Daily, primul vehicul comercial ușor produs sub numele IVECO, a fost lansat, în timp ce primul motor turbo diesel pentru vehicule comerciale grele a fost introdus doi ani mai târziu.
 
Astăzi IVECO este principalul producător european de vehicule cu gaze naturale. După lansarea pe piață a primelor camioane și autobuze cu gaz natural, în 1996, compania a produs până în prezent aproximativ 35.000 de vehicule pe bază de gaz natural. În funcție de comandă, soluțiile de gaze naturale utilizează atât CNG (gaz natural comprimat) cât și tehnologie GNL (gaz natural lichefiat) și sunt disponibile pe întreaga gamă Iveco.
 
Aveți de vânzare un camion DAF sau Iveco?
Puteți face reclama ofertelor dvs. pe site-ul nostru web. Așadar, este foarte ușor să găsești părți interesate și, în final, să-ți vinzi camionul Iveco sau DAF.


arrow_back_iosÎnapoi