keyboard_arrow_right Adaugă Ofertă
keyboard_arrow_right Conectare
keyboard_arrow_right Inregistrează-te
keyboard_arrow_right Acasă
keyboard_arrow_right Industrie
keyboard_arrow_right Căutare
keyboard_arrow_right Vinde

Ghidul cumpărătorului complet pentru Mercedes-Benz Actros 1845: cum să alegeți cel mai bun camion folosit pentru afacerea dvs.

Title picture

Ar fi o subestimare să spunem că Mercedes-Benz are o prezență cu adevărat puternică pe piața camioanelor. Producătorul a stabilit multe standarde în acest domeniu. Istoria bogată a mărcii este plină de inovații și succes, ceea ce duce la modelele de producție extrem de eficiente și fiabile de astăzi. Mercedes-Benz Actros 1845 este unul dintre cei mai importanți vânzători, nu există niciun dubiu în acest sens. Modelul dorit iese în evidență din mulțime nu numai prin designul său modern și elegant, dar și prin numeroasele caracteristici pe care le oferă. Cabinele spațioase, motoarele de încredere și raportul preț / calitate sunt motivele pentru care întreprinderile aleg deseori Actros 1845 ca parte a flotei lor de camioane.

Există totuși lucruri de luat în considerare atunci când căutați cea mai bună ofertă de pe piață. Inutil, să spunem, cel mai mic preț nu ar trebui să fie principala ta prioritate. După stabilirea bugetului potrivit, trebuie să știți ce să căutați atunci când alegeți un anumit vehicul second-hand. Acest ghid va acoperi tot ce trebuie să știți despre Actros 1845 înainte de a cumpăra unul folosit.

Mercedes-Benz Actros 1845: tradiția și tehnologia se întâlnesc pentru a atinge excelența

Imediat ce a fost lansat în 2011, noul Actros a devenit un succes instantaneu. A fost dezvoltat de-a lungul anilor, devenind și mai rafinat și mai eficient decât era deja. Testul timpului a arătat că unul dintre cele mai bune motoare de camioane de pe piață a fost motorul diesel OM471 drept-șase diesel. Disponibil pe diferite modele cu mai multe niveluri de putere, bestia de 12,8 litri este la fel de fiabilă pe cât ar putea fi posibil. Centrala oferă 449 CP și 2.200 Nm de cuplu, însoțită de o transmisie foarte bună, capabilă să schimbe viteza rapidă și lină și, ceea ce este cel mai important, o mare economie de combustibil.

Camionul este ușor de manevrat și mersul este la fel de bun ca oricare alt camion tractor de înaltă clasă, probabil chiar un pic mai bun, dar acesta este un aspect care se bazează în totalitate pe preferințele personale.

Ce trebuie să iei în considerare înainte de a examina piața pentru actrosul tău second hand Actros 1845?

În primul rând, trebuie să fiți conștienți de normele și legislațiile în vigoare din țara dvs., deoarece există standarde diferite pe care trebuie să le respecte camionul pentru a fi sigur. Standardul de emisie este unul dintre cele mai importante lucruri de verificat. Uneori, camioanele folosite sunt echipate cu truse de downgrade pentru export și chiar filtrele DPF sunt eliminate. Acest lucru este făcut pentru creșterea fiabilității camionului și pentru a facilita ca mașina să facă față condițiilor grele de drum și combustibilului de calitate scăzută în țările din afara Europei.

În al doilea rând, există mai multe probleme posibile pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a arunca o privire la orice Actros 1845 folosit. Lista de verificare de mai jos vă va ajuta să identificați dacă camionul tractor special de care sunteți interesat va cauza probleme în curând.arrow_back_iosÎnapoi